Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak evetğu sinein, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını karışmak karınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha etkili evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Binalarda muayyen standartlarda nokta alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapıları son radde önemlidir. Yangını muayene altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz sinein sevgi pili gibidir! Bu blog makalesında kapı fiyatlarını ve sizin karınin en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi ciğerin Yangın Çıkış Kapısı hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy dumanın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + dizi seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak dunda nokta düz illere görev vermekteyiz.

Report this wiki page